Martisoare Mareste

Martisor "Coarnele berbecului" azuriu

011

Produs nou

Martisor "Coarnele berbecului" azuriu

Mai multe detalii

Produsul se realizeaza la comanda, pentru minim 1000buc

4,50Lei fara TVA

Informatii

Coarnele de consacratie sunt simbol al masculinitatii, fertilitatii, despre care unii cercetatori spun ca isi are originea in constelatia Taurului sau a Berbecului. Coarnele de consacratie reprezinta unul dintre primele desene din pesteri si de pe vasele ceramice. Simbolizeaza puterea si forta. Aceleasi coarne se gasesc si la una din vechile dinastii japoneze.

Rombul este un simbol al pamantului negru roditor si al feminitatii.

Compozitia poate fi interpretata astfel: existenta noastra este bazata pe echilibrul intre principiul feminin, intre Pamant si Cer.

Martisoarele sunt fixate pe un carton suport decorat cu motive traditionale si tiparit cu explicatia motivelor traditionale folosite. Astfel persoanele care le vor primi pot sa le aprecieze la adevarata lor valoare.

Daca va doriti sa oferiti un martisor executat manual atunci ar trebui sa stiti ca fiecare este unic. Apar mici diferente care dau farmec produsului si ii asigura pe cei dragi ca intr-adevar le oferiti un produs realizat manual si nu unul produs industrial perfect.

Martisoarele exista in stoc, insa ambalarea se face dupa dorinta clientului. In varianta standard prezentata sau cu logo-ul firmei pe cartonul suport (pentru minim 50buc).