Martisoare Mareste

Martisor "Marea Zeita Pasare"

009

Produs nou

Martisor "Marea Zeita Pasare"

Mai multe detalii

Produsul se realizeaza la comanda, pentru minim 1000buc

4,50Lei fara TVA

Informatii

Marea Zeita Pasare este cea mai importanta divinitate neolitica, ea aparand sub diverse forme inca din Paleolitic. Este zeita regenerarii, semnifica abundenta, fertilitatea. Ea patroneaza pamantul (patratul din mijloc) si il apara de rele. Idolii au aparut in evolutia omului atunci cand linistea a fost tulburata de migratia triburilor. De aceea Zeitei Pasare i se atribuia un rol protector al campurilor de catre omul devenit din vanator culegator un om cultivator.

Importanta acestui simbol si multitudinea de reprezentari  trebuie inteleasa in contextul omului primitiv, iar recunoasterea motivului pe izvoare istorice materiale de la noi din tara si din alte tari mai mult sau mai putin apropiate ne arata ca de fapt multe popoare au radacini primitive comune.

Martisoarele sunt fixate pe un carton suport decorat cu motive traditionale si tiparit cu explicatia motivelor traditionale folosite. Astfel persoanele care le vor primi pot sa le aprecieze la adevarata lor valoare.

Daca va doriti sa oferiti un martisor executat manual atunci ar trebui sa stiti ca fiecare este unic. Apar mici diferente care dau farmec produsului si ii asigura pe cei dragi ca intr-adevar le oferiti un produs realizat manual si nu unul produs industrial perfect.

Martisoarele exista in stoc, insa ambalarea se face dupa dorinta clientului. In varianta standard prezentata sau cu logo-ul firmei pe cartonul suport (pentru minim 50buc).