Martisoare Mareste

Martisor "Steaua cu 8 brate sau roata morii"

004

Produs nou

Martisor "Steaua cu 8 brate sau roata morii" ce semnifica motorul Timpului, energie regeneratoare

Mai multe detalii

Produsul se realizeaza la comanda, pentru minim 2000buc

4,50Lei fara TVA

Informatii

Mult indragita stea cu opt brate este prezenta pe toate tesaturile si cusaturile romanesti, dar si la popoarele din jurul nostru si chiar pana in nordul Europei sau indepartata Asie

Stelele ne ajuta sa gasim calea cea buna. Ele sunt folosite pentru a simboliza fericirea, bucuria, speranta, fertilitatea, abundenta.

Marginile martisorului sunt decorate cu ape curgatoare reprezentate prin zig-zag-uri. Apele in miscarea lor sunt simbol al vietii. Utilizarea lor are rolul de a sublinia valoarea vietii si a apei pentru viata.

Roata morii este o alta denumire a stelei cu opt brate.

Ea simbolizeaza miscarea Timpului, motorul lui, energia care regenereaza. Alte popoare o numesc roata norocului, pentru ca sansa este schimbatoare.

Martisoarele sunt fixate pe un carton suport decorat cu motive traditionale si tiparit cu explicatia motivelor traditionale folosite. Astfel persoanele care le vor primi pot sa le aprecieze la adevarata lor valoare.

Daca va doriti sa oferiti un martisor executat manual atunci ar trebui sa stiti ca fiecare este unic. Apar mici diferente care dau farmec produsului si ii asigura pe cei dragi ca intr-adevar le oferiti un produs realizat manual si nu unul produs industrial perfect.

Martisoarele exista in stoc, insa ambalarea se face dupa dorinta clientului. In varianta standard prezentata sau cu logo-ul firmei pe cartonul suport (pentru minim 50buc).